3.5 milyon dolarlık ödül havuzuyla tarihin en büyük PUBG etkinliği

Yayınlama: 09.03.2021 18:03:00 Güncelleme: 07.04.2021 18:08:24

PUBG Global Invitational S (PGI.S) 5 Şubat Cuma günü sekiz haftalık yolculuğuna başladı

3.5 milyon dolarlık ödül havuzuyla tarihin en büyük PUBG etkinliği

KRAFTON Inc.'nin ev sahipliğini yatığı turnuvada, dünya çapındaki takımlar 3,5 milyon dolarlık toplam ödül havuzu için mücadele ediyor.

Dünyanın dört bir yanından toplam 32 takım katılıyor. Four Angry Men, Team Liquid, Faze Clan, Gen.G, DWG KIA, Shoot To Kill, Soniqs gibi popüler takımlar “çorba parası” için ölümüne savaşıyor.

KRAFTON’un basın açıklamasında "S" harfinin birçok anlamı olduğuna değiniliyor. Birincisi ve en önemlisi, battle royale türünün özü olan "hayatta kalma", aynı zamanda "güvenlik", en büyük ödül havuzu ($), en uzun "seri" ve en "üstün" takımı bulma anlamına gelir.

Bu sekiz haftalık benzersiz turnuvanın detayları şöyle;

Sıra Kararı Maçları: 32 takım sıra kararı maçlarına katılmak için dört farklı gruba ayrılacak. Haftalık hayatta kalma maçları için yerleştirme sırası bu maçlara göre belirlenecek.

Haftalık Hayatta Kalma Maçları: 16 maç sonucunda birinci olan takımlar bir sonraki periyoda “Haftalık Final Maçlarına” yükselecek.

Haftalık Final Maçları: Haftalık finallerde, “Haftalık Hayatta Kalma”dan 16 kazanan yer alacak ve en iyi dört finalist, birikmiş puanlarına göre ödül havuzundan bir pay kazanacak. Para ödülü her hafta büyüyor ve turnuva sonunda biriken en yüksek ödül tutarına sahip takım PGI.S şampiyonu olacak. Haftalık finallere katılamayan 16 takım, bir sonraki haftanın bekleme listesindeki konumlarını belirlemek için başka bir yerleştirme maçında yarışacak.