Android telefonlarda Google sürekli olarak duruyor hatası! Nasıl çözülür?

Yayınlama: 22.06.2021 10:14:00 Güncelleme: 22.06.2021 10:24:36

Global bazda android Samsung, Huawei, Oppo, Xiaomi gibi android telefonlarda "Google sürekli olarak duruyor" hatası yaşanıyor. İşte sorunu çözmenin yolu

Android telefonlarda Google sürekli olarak duruyor hatası! Nasıl çözülür?
Android yazılım sistemiyle çalışan birçok telefon bütün dünyada Google hatası yaşıyor. "Durdurmaya zorla" veya "Geri Bildirim Gönder" seçeneklerinin hangisini seçerseniz seçin sürekli tekrarlayan ve telefonların kullanımını imkansız hale getiren sorun, Downdetector'da da patlama yaptı.

Peki "Google sürekli olarak duruyor" hatası nasıl çözülür.

Aslında yapılması gereken şey çok basit. Ayarlar'dan önce Uygulamalar'a gidip, açılan listeden Google'ı seçip, Devre Dışı Bırak veya Durdurmaya Zorla seçeneklerinden birini seçin. Bazı telefonlarda Durdurmaya Zorla seçeneği de sorunu çözüyor. Tercihen Durdurmaya Zorla'yı seçmek çok daha mantıklı. Fakat eğer sorun bu seçenekle çözülemiyorsa bu durumda "Devre Dışı Bırak" seçeneğini seçmekten başka çare yok. Bunu seçtiğinizde "Verileriniz silinecek" uyarısı verecektir. Bu seçeneği tercih etmeniz durumunda Google ile telefonunuza bağladığınız tüm eski verilerinizin de silineceğini asla aklınızdan çıkarmayın.