Battlefield 6'dan gerçek ekran görüntüleri sızdı

Yayınlama: 02.05.2021 22:36:00 Güncelleme: 02.05.2021 22:45:45

Battlefield 2021'den heyecan verici bir sızıntı ve oyunla ilgili çok çarpıcı bazı bilgiler geldi

Battlefield 6'dan gerçek ekran görüntüleri sızdı
Battlefield sızıntıları konusunda tanınmış isimlerden biri olan Tom Henderson, Battlefield 6 / Battlefield 2021 hakkında bazı ayrıntıları paylaştı. Ayrıca bu ayrıntılarla birlikte Battlefield 6'dan bazı gerçek ekran görüntüleri de verdi.

Henderson'a göre Battlefield 6, gündüz/gece döngüsü ve dinamik hava durumu bulunan haritalara sahip olacak. Oyuncular ayrıca silahların neredeyse her yönünü özelleştirebilecekler.

Levolution yani her oyuncuyu harita ile interaktif kılan özellik oyunda mevcut olacak ve bir hile olmanın da ötesine geçecek. Henderson'a göre, daha çok çekirdek oyunun bir parçası gibi olacak ve oynanışını etkileyecek.



Doğal olarak, oyunun bazı kozmetikleri de olacak. Bunlardan bazıları ronin kaskı, juggernaut kıyafeti, havalı vücut zırhları, omuzlarda zırh ve daha fazlası...

Henderson, oyunda herhangi bir jetpack içermeyeceğini iddia etti. Bununla birlikte, kanat takımlarına sahip olacak (büyük olasılıkla Battle Royale modu için).

Oyunun hareketi çok daha akıcı olacak. Daha akıcı hareketi sayesinde oyun, Call Of Dutty'yi BattleField'a tercih eden çok sayıda oyuncuyu çekmeyi hedefliyor. Oyunda ayrıca Battlefield 5 / Battlefield 1'deki gibi yetenekli bir eşleştirme temelli bir takım olacak. Henderson'ın dediği gibi:

"Önce sunucuya girersiniz ve ardından oyun, takımlara ve düşmanın K / D'sine göre hangi takıma gireceğinize karar verir"

TTK, Battlefield 5'e benzeyecek. Ek olarak, oyuncular helkopterleri kontrol edebilecek, onları çarparak indirebilecek ve nakliye aracı olarak kullanabilecek. Haritada 7-8 tane olacak (veya en azından fragmanda gösterilecek olan bu).

Tahminen EA ve DICE, Battlefield 6 / Battlefield 2021'i bu ayın ilerleyen günlerinde yeni bir fragmanla resmen tanıtacak.