Bitcoin ne zaman yükselecek? Düşüş ne zaman duracak?

Yayınlama: 27.08.2021 14:40:00 Güncelleme: 27.08.2021 14:57:10

Bitcoin'de başlayan konsolidasyona iki ayrı analistten yükselişe dönüş yorumu geldi. Plan B 100 bin doların üstünü tahmin etti, Novogratz "Son çeyrekte ralli" dedi

Bitcoin ne zaman yükselecek? Düşüş ne zaman duracak?
Bitcoin'in (BTC), 50 bin dolarlardan başlayan kar realizasyonlarının ardından özellikle yüksekten alanların paniği başladı. Bitcoin daha düşecek mi sorusu ise bu paniğe eşlik ediyor. Fakat özellikle hodlcılar yani uzun vadeli tutanlar için aslında her şey olağan akışında ilerliyor. Yine de Bitcoin ne zaman yükselecek sorusunun cevabını arayanlar için bazı senaryolar, analistler tarafından yazılıp çiziliyor. İşte ünlü kripto para fenomeni Plan B, twitter hesabından yaptığı stock-to-flow yani stoktan akıma senaryosunda Bitcoin'in fiyatının Christmas'a kadar yani 25 Aralık'a kadar 100 bin dolar ortalamaları göreceğini iddia etti.



Plan B'nin paylaşımına gelen yoruma verdiği cevap ise dikkat çekici. Bitcoin'in ortalama 100 bin doları yakalaması için daha yukarıya çıkması gerektiğini düşünüyor fenomen Bitcoin analisti.

Yine iyimser cephede yer alan bir diğer isim ise Galaxy Digital CEO'su Mike Novogratz. Novogratz, Bitcoin'in şu anda bir konsolidasyon aşamasında olduğunu, bu sürecin kısa sürede tamamlanmasının ardından son çeyreğin Bitcoin'in zirve rallisiyle geçeceğini öne sürdü. Novogratz'a göre hisse senedi borsası ve Bitcoin rallilerini birlikte gerçekleştirecek.