20 bin dolardan Bitcoin almak hayal mi?

Yayınlama: 08.04.2021 13:19:00 Güncelleme: 08.04.2021 13:30:18

Ünlü bitcoin tahmincisi Scott Minerd, bitcoin fiyatlarındaki düşüşün paniği tetiklemesi ve hızlı yükselişin ardından riskten kaçış hareketlerinin başlaması halinde fiyatların 20 bin dolara kadar inebileceğini iddia etti

20 bin dolardan Bitcoin almak hayal mi?
Ünlü bitcoin tahmincisi Scott Minerd’e göre, devam eden Bitcoin (BTC) rallisi sürdürülebilir değil. Scott Minerd, bitcoinde 20 bin dolar seviyesinin tekrar ziyaret görülebileceğini iddia etti.

Guggenheim Partners CIO’su Scott Minerd, CNN’den Julia Chatterley ile yaptığı son röportajında, bitcoinin spekülatif bir balon içinde kaldığını söyledi. Minerd, bitcoinin riskten kaçanların satışları durumunda 20 bin dolar seviyesini tekrar görebileceğini öne sürdü. 

Minerd, 20 bin dolarların ise uzun vadeli yatırımcılar için iyi giriş noktaları olacağını da ekliyor. Bitcoin, bugün erken saatlerde 29 Mart’tan bu yana en düşük seviyesi olan 55 bin 600 dolara düştükten sonra Bitstamp'te 57 bin 200 dolardan işlem görüyor.  

10-20 YIL İÇİNDE 400 BİN DOLARA ÇIKABİLİR
Scott Minerd tarafından Aralık ayı ortalarında dile getirilen 400.000 dolarlık Bitcoin tahmini, kripto para birimi topluluğu içinde bolca neşelenmeye yol açtı. Kısa bir süre sonra Scott Minerd, yeni tahminlerde bulundu ve piyasadaki eğilim konusunda uyarıda bulundu. Bazıları, bu yorumların ardından Guggenheim Partners CIO’sunun daha ucuza satın alabilmek için Bitcoin’i kasıtlı olarak düşürmeye çalıştığını öne sürdü.

CNN’den Julia Chatterley ile yapılan en son röportajda über-boğa tahmini sorulduğunda Scott Minerd, lider kripto paranın “10 ila 20 yıl” arasında bir süre boyunca 400 bin dolar gibi bir hedefe ulaşabileceğini söyledi. Yazım sırasında piyasada ivme kaybı var ve BTC’deki düşüş tüm piyasayı olumsuz yönde etkiliyor.