Ferrari ile Samsung'dan iş birliği

Yayınlama: 14.04.2023 17:06:00 Güncelleme: 14.04.2023 20:20:01

Ferrari ve Samsung, yeni nesil Ferrari modelleri için önemli bir iş birliğine imza attıklarını duyurdu

Ferrari ile Samsung'dan iş birliği
Samsung Display ve Ferrari, Ferrari'nin yeni nesil otomobilleri için yeni bir ekran çözümü geliştirilmesi amacıyla mutabakat anlaşması imzaladı. Samsung Display Başkanı ve CEO'su JS Choi ve Ferrari CEO'su Benedetto Vigna, Kore'deki Asan kampüsünde düzenlenen imza törenine katıldı.

Chip'te yer alan habere göre Samsung Display, Ferrari'nin yeni nesil lüks süper otomobilleri için yeni bir OLED çözümü geliştirecek ve Ferrari'nin dijital dönüşümünde önemli bir rol oynayacak.

Ferrari CEO'su "Samsung Display ile yaptığımız bu stratejik ortaklık sayesinde yeni nesil modellerimizin dijital ortamında önemli bir adım atacağız," dedi. JS Choi ise, Samsung Display'in Ferrari ile yaptığı bu ortaklığı şöyle değerlendirdi: "Güçlü yönlerimizi süper otomobil alanına uygulamak ve otomotiv OLED pazarındaki konumumuzu güçlendirmek için heyecan verici bir fırsat sağlayacağından eminim."

Ferrari dünyanın en ünlü süper otomobil markalarından biri ve artık dijital çağa da adım attığına göre, sorunsuz ve başarılı bir geçiş için en iyi çözümlere ihtiyacı var. Samsung'un OLED tedarikçisi olarak iyi seçim olduğuna şüphe yok. Elbette bu Koreli ekran devine büyük fayda sağlayacak ve şirketin otomotiv dünyasında daha da ilerlemesine olanak tanıyacak.