Galatasaray fan tokenları Fenerbahçe Token ile yükseldi

Yayınlama: 12.08.2021 17:41:00 Güncelleme: 12.08.2021 17:54:50

Fenerbahçe'nin token satışına kadar düşen yatay bir seyir izleyen Galatasaray'ın fan token'ı GAL, Fenerbahçe'nin ön satış yaptığı günden bu yana yüzde 18 değer kazandı

Galatasaray fan tokenları Fenerbahçe Token ile yükseldi
Türkiye'de fan token pazarı hızla büyüyor. Birçok kulüp ya token satışını gerçekleştirdi ya da gün sayıyor. Beşiktaş'ın da fan tokenlarının satmak için geri sayımı başlattığı bugünlerde son gelen büyük haber Fenerbahçe'nin token ön satışıydı. İki fiyat seçeneğinden gerçekleşen tokenların satışında yüksek fiyatlı az sayıda token saniyeler içerisinde, düşük fiyatlı fakat 24 ay sonra tamamen kilidi kalkacak olan tokenların satışı ise saatler içerisinde tamamlandı. Yarın Paribu'da işlem görmeye başlayacak olan Fenerbahçe token, ön satış gününden bu yana ise ilginçtir ezeli rakibi Galatasaray'ın tokenlarını da ateşledi.

Galatasaray fan tokenı GAL, Fenerbahçe tokenlarının ön satışına kadar yatay hatta düşen bir seyir izlerken, Fenerbahçe'nin ön satış gerçekleştirdiği gün başlayan ve halen devam eden yükseliş gözden kaçmadı. Yükselişe 10 doların biraz üzerinden başlayan GAL token, bugün 12 doların üzerine çıkarak yüzde 18 yükseldi. 

Bu artışın, Türkiye'de fan token pazarına yatırımcı ilgisinin Fenerbahçe tokenlarla beraber artmasından kaynaklandığı düşünülüyor. Yani iddialara göre Galatasaray tokenlarının yükselmesinin sebebi pazarın büyümesi ve bunun Galatasaray ve diğer futbol kulüplerinin tokenlarına olan ilgiyi de artıracağı beklentisi.