Kripto borsalar Japon köpek ırklarıyla doldu

Yayınlama: 13.06.2021 16:49:00 Güncelleme: 13.06.2021 17:06:57

Önce Dogecoin, ardından Shiba Inu'daki ilgi, bu koinlerin çakmalarını da çıkardı. Kripto para borsaları Japon köpek ırkı çeşitleriyle doldu

Kripto borsalar Japon köpek ırklarıyla doldu
Aslında bir parodi olarak yola çıkmasına rağmen ilginç bir taraftar kitlesi bulan, sonunda da Elon Musk'ı da fan kitlesine dahil etmeyi başaran Dogecoin'in akılalmaz yükselişi, ardından Shiba Inu'yu da sürükledi. Daha "Shiba Inu, yeni Dogecoin mi olacak" sorusuna yanıt aranırken kripto para borsaları bu defa Shiba Inu benzeri Japon ırkı versiyonlarından isim alan koinlerle doldu taştı. Örneğin Coinmarketcap'te en çok trend olanlardan bir tanesi Sanshu Inu oldu. İşlem hacmi 24 saat içerisinde yüzde 21 artan SANSHU'nun fiyatı da yüzde 14 yükseldi.
Yine benzer bir versiyon olan YUMMY, bir günde yüzde 116 değer kazanarak en çok yükselenler sıralamasında altıncı sırada yer alırken sitede en çok ziyaret edilenler arasında Baby Doge Coin ve JINDO Inu yer aldı. Buna karşılık Baby Dogecoin aynı zamanda ilk işlem günü de olan bugün yüzde 15.76 değer kaybetti. Sadece bugün listelenmeye başlanan koinler arasında Bogecoin, Kuma Inu gibi coin ve tokenlar yer aldı. 

İşte global kripto para borsalarına kote olan Japon köpek ırkı bazlı kripto varlıklar:
Kishu Inu
Akita Inu
Sanshu Inu
Hokkaidu Inu
Tsuki Inu
Keanu Inu
CoShi Inu
Kuma Inu
JINDO Inu
Hanzo Inu
Safemoon Inu
CumInu
Newinu
Zabaku Inu
Hachiko Inu
Fire Inu
Kawai Inu
KAI Inu
Alaska Inu
Chibi Inu
Corgi Inu
Chubby Inu
Rover Inu Token
Kombai Inu
Green Shiba Inu
Dogey-Inu
Keisuke Inu
Hina Inu
Simba Inu