Mila Kunis: 8 yıl önce Bitcoin'e girdim, yanıldığıma çok mutluyum

Yayınlama: 02.05.2021 11:41:00 Güncelleme: 02.05.2021 11:57:54

Oyuncu Mila Kunis, 8 yıl önce eşi Ashton Kutcher'in yönlendirmesiyle ilk Bitcoin yatırımını yaptığını, ilk başta Bitcoin yatırımının korkunç bir fikir olduğunu düşündüğünü ama yanılmaktan mutlu olduğunu söyledi

Mila Kunis: 8 yıl önce Bitcoin'e girdim, yanıldığıma çok mutluyum
Oyuncu Mila Kunis, kocası Ashton Kutchner'le birlikte sekiz yıldan daha uzun bir süre önce Bitcoin'e yatırım yapmaya başladığını açıkladı. Başlangıçta Bitcoin'e yatırım yapmanın "korkunç bir fikir" olduğunu düşündüğünü açıklayan Kunis, yanıldığı için hiç bu kadar mutlu olmadığını söyledi

Oyuncu Ashton Kutcher ile evli olan ünlü sinema ve dizi oyuncusu Mila Kunis, Perşembe günü Stephen Colbert ile The Late Show'da bitcoin hakkında konuştu.

Evliliklerinde yatırım işlerinin Kutcher'in yönetiminde olduğunu söyleyen Kunis, "Onun en iyi yanı, beni her şeye dahil etme ve olan her şeyin farkında olduğumdan emin olma konusunda gerçekten akıllı olması" dedi. 2012'de Kutcher'la çıkmaya başlayan Kunis Temmuz 2015'te ise ünlü oyuncuyla evlendi. 

Kunis, "Henüz evli değilken ilk buluşma dönemlerinde Kutchner bana Uber ve Bitcoin'e yatırım yapma konusunu açtı" dedi. Kunis, Uber'in "bir taksi şirketi gibi ancak taksiyi herkes kullanabilir" açıklamasını dinledikten sonra, "Bu şimdiye kadarki en kötü fikir" dedi. Ondan hizmeti denemesini istediğinde panikledi. “Beni bir yabancıyla arabaya mı bindireceksin? Neyin var senin?' Ona çok kızgındım ”diye anlattı.

Kutchner'in ilk kez Bitcoin fikrini sunmasını ise Kunis şöyle anlatıyor: "Beni oturttu ve 'Hey, bebeğim, bu şeyi sana açıklamalıyım, deli olduğumu düşünüyorsan bana söyle' dedi. 'Bir şey var, para için madencilik gibi. Buna kripto para birimi deniyor. Ve bir şirket var. Adı Bitcoin' diye devam etti.

Başlangıçta, bitcoin'in FDIC garantisinde olmamasından endişe duyduğunu kabul eden Kunis, "Korkunç bir fikir" dediğini anlattı. Buna karşılık Kutchner, "Harika, o halde giriyoruz" karşılığını vermiş. Kunis, "Yanıldığıma hiç bu kadar memnun olmamıştım" diyerek sözlerini tamamladı.
Kunis'in bu kadar memnun olmasının sebebi elbette 8 yıl önce Bitcoin'in fiyatının 400-600 dolar aralığındayken bugün 56 bin doları aşmış olması. Bu da Kunis ve Kutchner çiftinin yatırımlarının en az yüzde 9300 getiri sağlamış olması. Yani çiftin her 100 bin dolarlık yatırımının bugünkü değeri 9.3 milyon dolar.