Netflix e-ticaret dünyasına giriş yaptı

Yayınlama: 11.06.2021 15:01:00 Güncelleme: 11.06.2021 15:09:23

Artan e-ticaret hacmine bir katkı da Netflix’ten geldi

Netflix e-ticaret dünyasına giriş yaptı

Son zamanlarda e-ticarette yaşanan patlamaya Netflix de kayıtsız kalmadı. Video içerik platformu Netflix, özel yapımları için tasarlanmış ürünlerin yer aldığı bir e-ticaret sitesi kurdu.

Şirket, orijinal dizilerinin hayranlarının dizilerle ilişkili giysi, aksesuar ve koleksiyon ürünlerini satın alabilecekleri online bir mağaza olan netflix.shop‘u başlattı.

Şimdilik sitede yer alan ürünlerin fiyatları 30 dolar ile 135 dolar  arasında değişiyor. Henüz yalnızca anime serileri Yasuke ve Eden’dan parçaların yer aldığı ürün porföyünün ilerleyen dönemde yeni işbirlikleriyle genişletilmesi bekleniyor.

ALIŞVERİŞ YAPMAK İÇİN NETFLİX ABONESİ OLMAK ŞART DEĞİL

Sonraki dönemde ise The Witcher ve Stranger Things gibi sevilen oyunların özel ürünlerinin yanı sıra Japon moda evi BEAMS'ın yeni Netflix logolu kıyafetler yer alacak. Sitede yer alan tüm ürün grupları sokak giyim markası Hypland’ın kurucusu Jordan Bentley, mücevher tasarımcısı Kristopher Kites ve çok disiplinli sanatçı Nathalie Nguyen dahil olmak üzere farklı tasarımcılarla birlikte tasarlandı. Mağaza üzerinden alışveriş yapmak içinse Netflix abonesi olma zorunluluğu bulunmuyor.

Siteye https://www.netflix.shop/collections/shop-all adresi üzerinden göz atabilirsiniz.