Paribu çöktü mü? Fenerbahçe Token ön satışı neden yapılamıyor? White Paper neden yayınlanmadı?

Yayınlama: 09.08.2021 09:09:00 Güncelleme: 09.08.2021 09:22:18

Fenerbahçe taraftarları ve kripto para yatırımcıları saat 09:00'da başlayacağı açıklanan FB Token için Paribu sitesine hücum etti. Ön talep henüz başlayamadı

Paribu çöktü mü? Fenerbahçe Token ön satışı neden yapılamıyor? White Paper neden yayınlanmadı?

Fenerbahçe token ön satışı için artık vakit tamam. Dün bütün gece boyunca white paper'ı bekleyen Fenerbahçe taraftarları ve kripto para yatırımcıları dağıtılacak olan token miktarını ön satışa yarım saat kala Paribu sitesinden öğrenme imkanı buldu. Yarım saat içerisinde verileri inceleyen yatırımcılar özellikle 15 TL'lik seçenekten daha fazla sayıda token arz edileceğinin açıklanmasıyla ön talepte bulunmak için Paribu proje sitesine hücum etti. Fakat an itibariyle Paribu internet sitesinde aksaklıklar yaşanıyor. Talepte bulunma isteyenler aksaklıklar nedeniyle taleplerini gerçekleştiremiyor. 

FENERBAHÇE TOKEN İÇİN TOKEN DAĞITIM MİKTARLARI BELLİ OLDU

Paribu'dan ise henüz bir açıklama yapılmış değil.

Halen Fenerbahçe Token White Paper'ının açıklanmamış olması da yatırımcılar arasında dile getirilen bir diğer sıkıntı. Konuyla ilgili Paribu Destek merkezine ulaşan bazı taraftar ve yatırımcılar, White Paper'ın ancak ön talepten sonra yayınlanacağı cevabını aldıklarını bildiriyor.

Bu gelişmelerin ardından Paribu bir açıklama yayınladı ve ön satışın başlangıç tarihinin bugün saat 11:00'de yapılacak olan basın toplantısında duyuralacağını açıkladı.

Paribu'nun açıklamasında, "Paribu ve Fenerbahçe iş birliğiyle hayata geçirilen Fenerbahçe Token basın toplantısı saat 11.00'de başlayacak ve Fenerbahçe TV'de canlı yayınlanacaktır. Ön satış başlangıcı ise basın toplantısında duyurulacaktır." denildi.