Peugeot Türkiye’de üst düzey atama

Yayınlama: 14.01.2022 15:08:00 Güncelleme: 14.01.2022 16:30:02

Citroen Türkiye Pazarlama İletişim Müdürlüğü görevini yürüten Banu Peker, Peugeot Türkiye Pazarlama İletişim Müdürlüğü'ne atandı

Peugeot Türkiye’de üst düzey atama

Stellantis grup çatısı altında Peugeot, Citroen, Opel ile DS olmak üzere dört markanın Türkiye'deki satış, pazarlama, parça ve servisler faaliyetlerini yürüten otomobil üreticisi ve mobilite sağlayıcısı Groupe PSA Türkiye'de üst düzey atama gerçekleştirildi.

Yapılan atama ile 2019 yılından bu yana Citroen Türkiye Pazarlama İletişim Müdürlüğü görevini yürüten Banu Peker, Peugeot Türkiye Pazarlama İletişim Müdürlüğü’ne getirildi.

BANU PEKER HAKKINDA

Lisans öğrenimine 1999 yılında Boğaziçi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü’nde başlayan Peker, çalışma hayatına ise Toyota Türkiye’de adım attı. Toyota Türkiye’de yaklaşık 11 yıl görev alan Peker, burada en son olarak Pazarlama İletişimi Birim Müdürlüğü görevini yürüttü. Peker, 2019 yılında Citroen Türkiye’ye transfer oldu. İlk olarak Citroen Türkiye Pazarlama İletişim Müdürü görevini üstlenen Peker, artık çalışmalarına Peugeot Türkiye Pazarlama İletişim Müdürü olarak devam edecek.