Polkadot fiyat analizi

Yayınlama: 04.11.2021 11:51:00 Güncelleme: 04.11.2021 12:05:07

Polkadot fiyat analizi: DOT, ATH'ye 54.8$'da ulaştıktan sonra 50$'ın üzerinde düzeltme yapıyor

Polkadot fiyat analizi
DOT/USD bugün karışık bir seyir izliyor. Polkadot fiyat analizi, ATH'ye ulaştıktan sonra düşüş yönüne doğru hafif bir eğilim gösteriyor. Destek hala 50 dolarda.
DOT, dün 3 Kasım'da tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştıktan sonra düzeltme işaretleri gösteriyor. Polkadot fiyat analizi ayıların yükselişi engellediğini ortaya koyuyor, ancak boğalar da vazgeçmiş değil. 1 Kasım'da DOT/USD fiyatı 42.7$'dan 50$'a yükseldi ve 2 ve 3 Kasım'da yükselmeye devam ederek 3 Kasım'da 54.8$ ile en yüksek seviyeye ulaştı.

DOT/USD'nin yeniden tüm zamanların en yüksek seviyesine çıkması için fiyatın yüzde 2,7 artması gerekiyor, ancak Polkadot tahtası karışık piyasa hissiyatına sahip ve satış baskısı artıyor, bu da daha fazla yükselme şansını azaltan bir durum. Polkadot şu sıralar 52.95 dolardan işlem görüyor.

DOT/USD 1 günlük fiyat tablosu: ATH'den sonra oluşan satış baskısı
Polkadot'un 1 günlük fiyat grafiği, teknik göstergelerin de öngördüğü gibi satış baskısı güçleniyor göründüğünden, dün tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştıktan sonra bir düzeltme aşamasına girdiğini gösteriyor. Genel olarak, son 24 saatte hala yüzde 3.54'lük bir artış ve geçen haftaya göre yüzde 23'lük yükseliş gösteriyor. Ancak, işlem hacmi son 24 saatte yüzde 11 düştü.

Göreceli güç endeksi (RSI), bir dönüş sürecinde olduğu için alıcıların bu noktada tükenmesini gösteriyor. RSI şu anda aşırı alım bölgesinde 71 endeksinde işlem görüyor, ancak hareket eğimi hafifçe aşağı döndü, bu da piyasada satın almaya kıyasla daha fazla satış olduğunu gösteriyor.

Bollinger bantları genişleme gösterdiğinden kripto para birimi için volatilite de artıyor, üst bant 52,5 $ ve alt bant 36.7 $ ile ortalama 44.6 $ yapıyor. Üst bant, Polkadot için ilk satır içi desteği temsil ediyor.

4 saatlik Polkadot analizi bugün fiyat kırılmasının aşağı yönlü olduğunu gösteriyor, ancak dip sadece marjinal, bu da 4 saatlik grafikteki son mum çubuğu hala kırmızı ve yeşil yanıp söndüğünden yükseliş desteğinin hala güçlü olduğunu gösteriyor. Ticaret hacmi de düştüğü için fiyat dalgalanması da bugün minimum düzeyde.

4 saatlik grafikteki oynaklık da yüksek ve fiyat, burada DOT desteğini temsil eden 50.2$ olan oynaklık göstergesinin ortalamasının üzerinde işlem görüyor. Bollinger bantlarının üst sınırı 56,7$'ı gösteriyor. Hareketli ortalama da 52.4 $ 'dan fiyat seviyesinin altında işlem görüyor.

Polkadot fiyat analizi, kripto paranın hala yükselişte olduğunu, ancak fiyatın 50 dolarlık psikolojik seviyenin yakınında işlem görmesi için güçlü duran yükseliş desteğinin yanı sıra yükseliş yorgunluğunun da görülebildiğini gösteriyor. Görüldüğü gibi alımlar yavaşladı, bu nedenle önümüzdeki saatlerde daha fazla düşüş beklenebilir. Ancak Polkadot'un en azından yarına kadar 50 doların üzerinde işlem görmesi bekleniyor.