Poly Network hacklenen 610 milyon dolarını geri aldı

Yayınlama: 25.08.2021 10:44:00 Güncelleme: 25.08.2021 10:55:13

610 milyon dolar değerindeki kripto parası hacker saldırısı sonucu çalınan Poly Network, 33 milyon dolar değerindeki Tether dışındaki paranın tamamını kurtardı

Poly Network hacklenen 610 milyon dolarını geri aldı
Cryptocurrency platformu Poly Network, bu ayın başlarında bir hacker saldırısı sonucu kaybettiği 610 milyon dolar değerindeki dijital para birimlerini tamamen kurtardığını söyledi. Sadece Tether tarafından dondurulan 33 milyon dolar, platformun kontrolünün dışında kaldı ve bunların da iadesi konusunda görüşmeler devam ediyor.

Poly Network tarafından yapılan açıklamada “Şu andan itibaren #PolyNetwork, #polynetworkhack'ten etkilenen varlıklardaki 610 milyon dolarlık (dondurulmuş 33 milyon dolarlık USDT hariç) kontrolü yeniden ele geçirdi. Kullanıcılara tam varlık kontrolünü iade etme sürecindeyiz. Poly Network, yakın tarihli bir Twitter gönderisinde, Tether son çözülme süreci de onaylanmak üzere” dedi.

Poly Network hacklenmesi son yılların en büyük ve en ilginç hacker olaylarından biri oldu kripto para piyasalarında. 610 milyon dolra değerindeki kripto parayı çalan hacker, daha sonrasında White Hat yani iyi niyetli bir hacker olduğunu ve sistem güvenliğindeki sorunları göstermek için bu saldırıyı yaptıpğını açıklamış ve Poly Network'e çaldığı tutarların tamamını iade edeceğini söylemişti. Poly Network'ün de hackera kendi ekiplerine katılması için iş teklifinde bulunduğu öğrenilmişti.