Raceplast Türkiye pazarına giriyor!

Yayınlama: 04.08.2021 15:01:00 Güncelleme: 04.08.2021 15:10:57

Teknik ve mühendislik plastik malzemelerini alanında faaliyet gösteren Raceplast, Türkiye pazarına gireceğini duyurdu.

Raceplast Türkiye pazarına giriyor!

Raceplast’ın kurucusu Süleyman Ceyran, firmasının gelecekteki atılımlarını ve hangi dallarda  hizmet verdiğini konusunda açıklamalarda bulundu.

''Alman kalitesini ve Türk hizmetini harmanlayarak çok büyük  başarılara imza atıyoruz''


Şirketin hem Almanya hem de dünya pazarındaki yeri ve yol haritası  hakkında bilgi veren Süleyman Ceyran, ''Firmamız 2007 yılından beri  tüm sektörlere teknik ve mühendislik plastik malzemelerini üretiyoruz.
Plastik malzemeler yarı mamuller yani plaka/levha ya da çubuk halinde  de olabiliyor. Genellikler müşterimizin bizlere gönderdikleri teknik  çizimlere göre 5 eksen, Computer Numerical Control (CNC) işleme  merkezlerimizde Alman kalitesini ve Türk hizmetini harmanlayarak çok  büyük başarılara imza atıyoruz. Vizyonumuz: Müşterilerimize sunduğumuz  hizmet, sahip olduğumuz entelektüel sermayeyle katma değerli iş  ortaklarıyla sektöre öncü olmak'' dedi.

''Türkiye pazarını yaklaşık 15 yıldır takip ettiğimiz için burada çok  büyük bir potansiyel görüyorum''
Diğer rekabetçi markalarla karşılaştırıldığında şirketlerinin öne  çıkan birincil özelliğine değinen Ceyran, ''Hizmet ve kalite bizim  için sadece bir slogandan ibaret değil, bunlar bizim çalışma şeklimiz  olduğu için de işlerimizi diğer firmalardan ayıran en bariz  özelliğimiz bu. Türkiye pazarını yaklaşık 15 yıldır takip ettiğimiz  için burada çok büyük bir potansiyel görüyorum. Türkiye’nin kalite  konusunda çok büyük adımlar attığını görüyorum. Bu adımlar Türkiye’nin  genç nüfusuyla birleşince ortaya daha güzel şeyler çıkıyor. Mühendislik plastikleri değişik alanlarda kullandıkları için Türkiye’deki şirketleri kaliteli alternatifler sunabileceğimize  inanıyorum'' şeklinde konuştu.