Razer oyuncular için geliştirdiği Covid maskesini tanıttı

Yayınlama: 18.06.2021 15:51:00 Güncelleme: 18.06.2021 15:51:44

Razer’den RGB koronavirüs maskesi: Project Hazel

Razer oyuncular için geliştirdiği Covid maskesini tanıttı

RGB deninlince akla gelen ilk firmalardan biri olan Razer, ışıklı maske üretimine başladı. Daha önce sadece fikir olarak ortaya atılan Project Hazel isimli bu maskeler oyuncuların tarzlarını yansıtmak için tasarlandı.

Razer yeni üretmeye başladığı bu maskeleri, ''dünyanın en akıllı maskesi'' olarak lanse ediyor. Dünya’da ilk olan bu maskeler kendine has özellikleri ile dikkat çekiyor. Şarj edilebilir hava filtresi, şeffaf tasarım ve RGB aydınlatması ile oyuncuların dikkatini çekmeyi başarıyor.

Maske kullanılmadığı zamanlarda hem şarj hem de sterilize olabilmesi için yanında gelen şarj kutusuna sahip olacak. Bu şarj kutusu maskeyi aynı zamanda dezenfekte edebilecek.

N95 maske üzerine entegre edilen bu tasarımda, içine yerleştirlen mikrofonlarla maskeyi çıkarmadan sesinizin net bir şekilde dışarıya verilmesi sağlanıyor. Karanlık bir ortamda otomatik devreye giren aydınlatma sistemi sayesinde sosyal bir ortamda mimikleriniz ve tepkileriniz daha iyi anlaşılıyor.

Çıkış tarihi ve fiyatıyla ilgili bilgi henüz mevcut değil ama bu maskelerin taleple sınırlı sayıda üretileceğini biliyoruz.