Sandbox (SAND) Coin nedir? Neden yükseliyor? White Paper'ı ne diyor?

Yayınlama: 29.08.2021 16:18:00 Güncelleme: 29.08.2021 16:40:03

SAND coin tüm zamanların en yüksek seviyesine çıktı. Alt coinlerin rallileri devam ediyor. Bu yükselişler Bitcoin zirvesi için de önemli gösterge. Peki The Sandbox coin nedir?

Sandbox (SAND) Coin nedir? Neden yükseliyor? White Paper'ı ne diyor?
The Sandbox coin (SAND) tüm zamanların en yüksek seviyesine yükseldi. Son 24 saatte yüzde 20'nin üzerinde kazanç getiren SAND 1 doların üzerini gördü. İşte Sandbox hakkında bilmeniz gereken her şey.

THE SANDBOX NEDİR?
Sandbox piyasada çok sayıda bulunan oyun platformlarından biri fakat öncülerden olduğu için ciddi bir kitleye sahip. Sandbox, içerik oluşturucuların blok zincirindeki varlıklarından ve oyun deneyimlerinden para kazanabilecekleri topluluk odaklı bir platform olarak kendini tanımlıyor.

SAND NEDİR?
SAND, Sandbox ekosisteminde işlemlerin ve etkileşimlerin temeli olarak kullanılan yardımcı program sembolü yani token. Ethereum blok zinciri üzerine inşa edilmiş bir ERC-20 yardımcı program jetonudur. 3.000.000.000 KUM'un sınırlı bir kaynağı vardır.

SAND TOKEN ÖZET VERİLER
Dolaşan Tedarik 705,000,000 KUM (%23,50)
Toplam Jeton Arzı 3,000,000,000 SAND
Binance Launchpad Satış Fiyatı 0,008333 USD / SAND

Oyuncular, Fungible Olmayan Jetonlar (NFT'ler) biçiminde dijital varlıklar oluşturabilir, bunları pazara yükleyebilir ve Game Maker ile oyunlara entegre edebilir.


LAND, The Sandbox metaverse'de oyuncuların deneyimler oluşturmak için satın alabilecekleri dijital bir gayrimenkul parçasıdır. Oyuncu bir LAND parçasına sahip olduğunda, oyuncu onu oyunlar ve VARLIKLAR ile doldurabilecektir. Bir EMLAK oluşturmak için birden fazla LAND birleştirilebilir.Sandbox metaverse'i oluşturacak bir haritada yer alan toplam 166.464 LAND mevcut olacak.GEM ve CATALİST, ASSET'in katmanını, kıtlığını ve özelliklerini tanımlar. CATALİST, GEM'lerle doldurulabilen NFT'lere boş yuvalar ekler. CATALİST'in kalitesi ne kadar yüksek olursa, ASSET'iniz o kadar fazla sokete sahip olacaktır.Kullanıcılar, SAND'ın %95'ini gelir payı olarak tutarak platformdaki zamanlarından para kazanabilir :

VARLIK Satışı : Kullanıcılar piyasada VARLIKLAR oluşturabilir ve NFT olarak satabilir .
ARSA sahibi olmak : ARSA satışlarından birinde ARSA satın alın . Oyuncular daha sonra onları kiralayabilir veya LAND'ın değerini artırmak için içerikle doldurabilir.
Game Maker'da Oyun Oluşturma : Oyunculara ait LAND'lerde Game Maker'ı kullanarak oyunlar oluşturun ve bunlardan para kazanın.
ERC-1776 kullanımı sayesinde, Sandbox, platform kullanıcılarının Ethereum blok zincirinde işlem başlatmasına olanak tanırken, işlem gaz ücretleri platform tarafından ödenerek genel kullanıcı deneyimini optimize eder.Sandbox platformu , tüm işlem gören değerin %5'inin pazar yeri işlem ücretlerinden toplandığı bir ücret yakalama modeli kullanır . İşlem yapılan tüm değerin diğer %95'i LAND satışlarından, premium NFT satışlarından ve abonelik hizmetlerinden tahsil edilir. Bir toplam tüm KUM işlem hacminin 26,50% Vakfı geri gider. Şu şekilde hesaplanır: %5 x %50 + %95 x %25 = %26,50

Vakıf, platformda yüksek kaliteli içerik ve oyun üretimini teşvik etmek için hibeler sunarak The Sandbox ekosistemini destekler. Bu yazının yazıldığı tarih itibariyle Vakıf 15'in üzerinde oyun projesine fon sağlamış ve 100 sanatçıya NFT üretmesi için izin vermiştir.

Son Haberler
Temmuz 2020 : LAND ön satış 4'ü duyurdu ve The Sandbox'ın Ulaşım Sistemini tanıttı .
Haziran 2020 : Game Maker ve Treasure Hunt'ın özel beta sürümü yayınlandı .
Mayıs 2020 : Game Maker'ın alfa sürümü ve VoxEdit'in beta sürümü yayınlandı.
Nisan 2020 : GEM'ler ve CATALİST'ler ve Değer Sistemi tanıtıldı .
Mart 2020 : Atari ile ortaklık duyuruldu .

Mevcut ürünler
Sandbox platformu, birlikte Kullanıcı Tarafından Oluşturulan İçeriğin (UGC) üretimi için kapsamlı bir deneyim sağlayan üç entegre üründen oluşur . Sandbox , NFT standartlarının uygulanması yoluyla UGC'nin telif hakkı sahipliğini güvence altına almalarını sağlayarak kullanıcılara ayrıca fayda sağlar.

VoxEdit , kullanıcıların insanlar, hayvanlar, yapraklar ve araçlar gibi 3B nesneler oluşturmasına ve canlandırmasına olanak tanıyan bir 3B voksel modelleme paketidir. Yapı taşlarına benzer kare 3D piksellerin eşdeğeri olan vokseller, kolayca VARLIKLAR oluşturmak için VoxEdit kullanılarak manipüle edilebilir.

Sandbox's Marketplace , kullanıcıların VoxEdit'te yapılan VARLIKLARINI yüklemesine , yayınlamasına ve satmasına olanak tanır . VARLIKLAR önce Gezegenler Arası Dosya Sistemi (IPFS) ağına yüklenir ve ardından sahipliğini kanıtlamak için Ethereum blok zincirine kaydedilir . VARLIKLAR, Pazaryerinde satış teklifi yapılarak satılabilir.

Sandbox platformu şu anda yalnızca, belirteçlerin sahipliğini kaydetmek ve sahiplerinin bunları herhangi bir kısıtlama olmaksızın transfer etmesine, satmasına veya kullanmasına izin vermek için kullanılan Ethereum üzerinde çalışıyor . IPFS , VARLIKLARIN tüm ilgili bilgilerini depolamak için kullanılır ve bu bilgilerin ilgili sahiplerin izni olmadan değiştirilemeyeceğini garanti eder.ERC-20 ise standart SAND, GEM ve KATALİZÖR simgeleri için kullanılan ERC-1155 ve ERC-721 standartları ARSA ve AKTİF depolanması ve ticareti için kullanılır.


Jeton satışları ve ekonomisi
Jeton tahsisi
Jeton Adı SAND
Binance Launchpad Satışı Toplam token arzının %12,00'si
tohum satışı Toplam token arzının %17,18'i
Stratejik Satış Toplam jeton arzının %4.00'ü
temel Toplam token arzının %12,00'si
Takım Toplam token arzının %19.00'u
Danışman Toplam token arzının %10,00'ı
Şirket Rezervi Toplam token arzının %25.82'si

Token satış verileri



Jeton Adı SAND
Tohum Satış Tahsisi 515.277.777 SAND
Tohum Satış Simgesi Fiyatı 0,0036 USD / SAND
Stratejik Satış Tahsisi 120.000.000 SAND
Stratejik Satış Simgesi Fiyatı 0,0050 USD / SAND
Binance Launchpad Satış Tahsisi 360.000.000 SAND
Binance Launchpad Satış Simgesi Fiyatı 0,008333 USD / SAND
Binance Launchpad Satış Tarihi 13 Ağustos 2020

Token yönetimi ve fon kullanımı
Bu tarih itibariyle, Sandbox ekibi aşağıdaki tahsislere göre toplanan fonların yaklaşık %65,00'ini kullandı:
%52.31 Takım
%27,69 Gelişim
%15.38 Pazarlama
%4.62 İdari

Sandbox ekibi fonlarını kripto, sabit paralar ve fiat para birimlerinde tutar. Fonlar, 2FA kimlik doğrulaması ve EUR banka hesaplarıyla kripto borsalarında saklanır. Fonların hareketi, The Sandbox'ın 3 yöneticisinden en az 2'sinin onayını gerektirir.

SAND tokenine genel bakış ve kullanım durumları
SAND belirteci aşağıdaki kullanım durumlarına sahiptir:
Değişim aracı : Oyuncular oyun yoluyla potansiyel olarak KUM toplayabilir ve ardından oyun oynamak, ekipman satın almak veya Avatar karakterlerini özelleştirmek için KUM harcayabilir. İçerik oluşturucular, VARLIKLAR ve ARAZİ elde etmek için SAND harcayabilir. Sanatçılar, VARLIKLARI Marketplace'e yüklemek için KUM harcayabilir ve öğe nadirliğini tanımlamak için GEM'ler satın alabilir.
Yönetişim : SAND, sahiplerinin yönetişim kararlarına katılmalarına izin verir. SAND sahipleri kendilerine oy verebilir veya oy haklarını kendi seçtikleri diğer oyunculara devredebilir.
Staking : Kullanıcılar, ödüller kazanmak için SAND tokenlerini ve ayrıca VARLIK oluşturma için GEM'leri ve CATALİST'leri stake edebilirler.

Orijinal yol haritası ve başarılar
2018: 4. Çeyrek VoxEdit alfa sürümü ve Creators Fund'ın lansmanı 2018: 4. Çeyrek Zamanında
2019: 4. Çeyrek LAND token ön satışı 2019: 4. Çeyrek Zamanında
2020: 1. Çeyrek VoxEdit beta sürümü 2020: 1. Çeyrek Zamanında
2020: 2. Çeyrek Game Maker alpha'nın özel sürümü 2020: 2. Çeyrek Zamanında

Güncellenmiş yol haritası
2020 3. Çeyrek
Game Maker Beta'nın herkese açık sürümü.
LAND token ön satışının lansmanı 4.
SAND alımları, P2P Satışları, GEM & CATALYST ile VARLIK madenciliği için Marketplace yükseltmesinin yayınlanması.

2020 4. Çeyrek
The Sandbox Game'in genel beta sürümünün lansmanı.
Oyna-kazan mekanizmasının lansmanı.
Çok oyunculu bileşenin serbest bırakılması.
Düzenli LAND token satışlarının başlatılması.
VoxEdit 1.0'ın piyasaya sürülmesi.

2021
SAND staking ile Foundation DAO'nun lansmanı.
Game Maker 1.0'ın piyasaya sürülmesi.
Sandbox Oyununun Yayınlanması.
Akıllı telefonlarda ve tabletlerde oyunların piyasaya sürülmesi.
Çok oyunculu modlarla kullanıcı tarafından oluşturulan oyunların piyasaya sürülmesi.

2022
Konsollarda oyunları etkinleştirme.
Game Maker'ın ortak oluşturma modunun piyasaya sürülmesi.
6.3 Ticari ortaklıklar ve iş geliştirme ilerlemesi
Atari : Atari, 1972'den beri kurulmuş bir video oyun şirketidir. Sandbox'ın Atari ile ortaklığı , Atari'nin oyunlarını ve içeriğini The Sandbox oyun metaverse'inde sergilemesine olanak sağlayacaktır.
SBS Game Academy : SBS Game Academy, Kore'de bir video oyunu eğitim kurumudur. SBS Game Academy, The Sandbox Game Maker etrafında bir müfredat geliştirecek .
Koyun Shaun : Koyun Shaun kendi dizisi ve iki uzun metrajlı filmi olan bir çizgi filmdir. Shaun the Sheep'in çizgi film karakterleri , platformda VARLIKLAR olarak The Sandbox'a taşınacaktır .
Matic Network : Matic Network, Proof-of-Stake yan zincirleri tarafından desteklenen güvenli, ölçeklenebilir ve anında işlemler sağlamayı amaçlayan bir blok zinciri ölçeklenebilirlik ağıdır. Matic Network , The Sandbox platformunda daha hızlı işlemler ve daha iyi bir UI/UX deneyimi elde etmek için The Sandbox ekibiyle işbirliği yapacak .

Sandbox'ın etkinliği ve topluluğa genel bakış
Sosyal aktivite
Sandbox ekibi şu anda topluluk geliştirme stratejisini İngilizce ve Korece konuşan kitleye odaklamaktadır ve proje büyüdükçe diğer diller için de destek ekleyecektir.
The Sandbox'ın mevcut topluluk büyüme stratejileri şunları içerir:
Tanınmış IP'leri yerleştirmek için içerik şirketleriyle ortaklık yapmak.
Kullanıcı tarafından oluşturulan içeriğin oluşturulmasını teşvik etmek için LAND token satışı yapmak.
Topluluğu eğitmek için AMA'lar yürütmek.
Sosyal medya kanallarında sürekli olarak halkla etkileşimde bulunmak.
The Sandbox'ın gelecekteki topluluk büyüme stratejileri şunları içerir:
Topluluk katılımını teşvik etmek için stake programları yürütmek.
Yeni kullanıcıları çekmek için oyna-kazan mekanizmasını başlatmak.
Topluluk ve sosyal kanallar (5 Ağustos 2020 itibariyle veriler)
anlaşmazlık | 13.3K Üye
Facebook (Sandbox) | 657.0K Üye
Facebook (VoxEdit) | 2.0K Üye
Instagram (Sandbox) | 4.9K Üye
Twitter (Sandbox) | 9.2K Takipçi
Twitter (Voxedit) | 1.1K Takipçi
Telgraf (İngilizce) | 1.0K Üye
Telgraf (Korece) | 578 Üye
Youtube | 56.0K Abone