Sergen Yalçın istifa etti

Yayınlama: 09.12.2021 12:15:00 Güncelleme: 09.12.2021 12:13:36

Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın görevinden ayrıldı. Beşiktaş yönetimi, teknik direktör Sergen Yalçın'ın istifasını kabul etti.

Sergen Yalçın istifa etti

Bugün Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman öncesinde Başkan Ahmet Nur Çebi ile bir araya gelen Beşiktaş'ın teknik direktörü Sergen Yalçın, görevini bırakma kararı aldı.

Beşiktaş yönetimi, teknik direktör Sergen Yalçın'ın İstifasını kabul etti.

Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"29 Ocak 2020 tarihinden bu güne Profesyonel Futbol Takımımızın teknik direktörlüğü görevini yapan, Sayın Sergen Yalçın ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunuyoruz."

Bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'ne puansız veda eden Beşiktaş, Süper Lig'de ise lider Trabzonspor'un 18 puan gerisinde 9. basamakta yer alıyor.

Beşiktaş’ta teknik direktörlüğe geçici olarak altyapı antrenörlerinden Önder Karaveli getirilecek. Siyah beyazlıların Süper Lig’de bu hafta oynayacağı Yuketel Kayserispor maçında takımın başında Önder Karaveli olacak.
Görev süresince Profesyonel Futbol Takımımızla Süper Lig ve Türkiye Kupası şampiyonlukları yaşayan hocamız Sergen Yalçın‘a çalışmalarından dolayı teşekkür eder, bundan sonraki hayatında başarılar dileriz."