Thodex'e neden ulaşılamıyor? Thodex kapandı mı? Borsa açıklama yaptı

Yayınlama: 21.04.2021 13:16:00 Güncelleme: 21.04.2021 13:19:41

Kripto para borsası Thodex'e dünden beri ulaşamayan yatırımcılarda panik var. 6 saatlik bakım denilerek kapanan borsadan neden işlem yapılamadığına ilişkin açıklama geldi

Thodex'e neden ulaşılamıyor? Thodex kapandı mı? Borsa açıklama yaptı

Dün akşam bakım çalışmasını neden göstererek sitesini yatırımcılara  kapatan Thodex’e ulaşılamıyor. Yatırımcılar sosyal medyadan  tepkilerini dile getiriyor. Firmadan yapılan açıklamada ilk olarak 6  saat süreceği belirtilen bakım çalışmasının son yapılan devir işlemi  açıklaması ile 4-5 gün daha süreceği bildirildi.

Kripto para borsası Thodex’e ulaşılamıyor. 6 saat sürecek denilen  çalışma, saatler geçmesine karşın halen düzelmedi. Firmadan konuyla  ilgili yatırımcıları memnun etmeyen bir açıklama geldi. Açıklamada  “Sizlere daha iyi hizmet verebilmek adına gelen ortaklık teklifini  olumlu değerlendirme kararı alınmıştır. Bu sürecin tamamlanabilmesi  için işlemlerin durdurulup devir sürecinin tamamlanması gerekmektedir.
Süreç ise yaklaşık 4-5 iş günü sürecektir. Bu süre zarfında  kullanıcılarımıza düzenli olarak bilgilendirme sağlanacaktır” denildi.

Yatırımcılar ise seslerini sosyal medyadan duyurmaya başladı. 
Tepkilerini dile getiren yatırımcılar, firmadan paralarını geri istiyor.

THODEX'TE 2 MİLYAR DOLARLIK VURGUN İDDİASI!