Türkiye'de en çok oynanan oyun Steam'de ücretsiz oldu!

Yayınlama: 02.03.2021 17:44:00 Güncelleme: 07.04.2021 18:08:22

Steam'in yeni ücretsiz oyun kampanyasına Black Desert'ün remaster sürümü de dahil edildi

Türkiye'de en çok oynanan oyun Steam'de ücretsiz oldu!
Steam, popüler MMORPG oyunu Black Desert'ün remaster sürümünü kısa süreliğine ücretsiz hale getirdi. 

Valve'ın çevrimiçi oyun platformu Steam, yeni bir ücretsiz oyun kampanyası başlattı. Şirket, bu kampanya kapsamında Türkiye'nin 2021 yılında en çok oynadığı MMORPG oyunu olan Black Desert'ün ücretli ve remaster sürümü olan versiyonunu kısa süreliğine ücretsiz hale getirdi. Oyun, kampanyadan önce 19 TL'ye satın alınabiliyordu.

Steam'in ücretsiz hale getirdiği Black Desert, MMORPG'nin tüm beklentilerini karşılıyor. Bu bağlamda oluşturduğunuz karakteri geliştirmek için farklı para kazanma yolları arıyor, savaşlara dahil oluyor ve ganimetler toplamaya çalışıyorsunuz. Oyunun normal ve ücretsiz olarak sunulan temel versiyonuna göre daha gelişmiş grafiklere sahip oluşu ve bazı ek içerikler sunuşu, Steam versiyonunun da yeterince popüler olmasını sağlamıştı. İşte bu oyun artık ücretsiz olarak kütüphaneye eklenebiliyor.

Oyunu tek başınıza oynayabileceğiniz gibi bir grup oyuncunun bir araya gelerek kurduğu klan sistemi de Black Desert'te yer alıyor. Böylelikle de oyuncular için daha iyi bir deneyim sunulmuş oluyor. Ayrıca oyun içi alım satım işlemleriyle karakterinizi daha hızlı bir şekilde geliştirebiliyorsunuz. Bu arada, oyunun Türkçe alt yazı ve arayüz desteğine sahip olduğunu da belirtelim.

10 Mart'a kadar devam edecek kampanya kapsamında ücretsiz hale gelen Black Desert'ün sistem gereksinimleri, pek çok oyuncunun bilgisayarının kaldıracağı türden.