Ünlü analist Pentoshi'den Ethereum, ATOM ve AXS analizi

Yayınlama: 31.10.2021 14:00:00 Güncelleme: 31.10.2021 14:01:09

Pentoshi rumuzlu ünlü kripto para analisti ETH'nin 5000 dolara ulaşabileceğini öngörürken AXS'in 200 dolara ulaşabileceğini Cosmos'un ise bir HL formasyonu oluşumunda olduğunu iddia etti

Ünlü analist Pentoshi'den Ethereum, ATOM ve AXS analizi
Ünlü kripto para analisti Pentoshi Ethereum için yeni fiyat hedefini açıkladı. 

Pentoshi takma adıyla kripto dünyasının yakından tanıdığı analist, 333 bin 400 Twitter takipçisine, Ethereum'un (ETH) büyük bir yükselişe geçmesini beklediğini söylüyor: “ET. Fiyat keşfinin eşiğinde. Bir sonraki adım, şimdiye kadarki en çılgınlardan biri olmalı. BTC'ye karşı da harika görünüyor.”

Pentoshi'ye göre, Ethereum'un görünürde hiçbir güçlü direnci yok ve 4 bin 339 dolar yükseliş aniden olabilir. Bugünkü fiyatıyla fark yüzde 15: “İleride sadece açık gökyüzü var. Bu patlarsa 5.000 doları hızla görebiliriz.”



Kripto analisti ayrıca, 145 doların dirneç olmaktan çıktığı Axie Infinity (AXS) oyna-kazan oyununu da yakından izliyor: “AXS burada 200 dolardan fazlaya gitmeye hazır görünüyor. Fiyat keşfi bekliyor. İnanılmaz derecede yükselen piyasa yapısı var.”

Pentoshi ayrıca “blok zincirlerinin interneti” olmayı hedefleyen bir protokol olan Cosmos'un performansını da izliyor. Kripto strateji uzmanına göre, Cosmos, Bitcoin'e karşı yükselen dipler (HL yani Higher Lows) formasyonuna hazır olabilir .

"ATOM. Buraya biraz eklendi. Eklemeye devam edecek. Bence dipte ve bu bir HL oluşumu.”

Yükselen dipler formasyonu, enstrümanın değerindeki genel artışla bir yükseliş trendinin meydana geldiğini gösterirken, düşüş trendlerinde daha düşük zirveler ve daha düşük kayıplar görülebilir.