Web3 Teknolojileri Derneği'nden deprem için imza kampanyası

Yayınlama: 07.02.2023 12:29:00 Güncelleme: 07.02.2023 14:16:34

Web3 Teknolojileri Derneği, blokzincir topluluklarının inisiyatifi ile Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremler nedeniyle imza kampanyası başlattı

Web3 Teknolojileri Derneği'nden deprem için imza kampanyası
Web3 Teknolojileri Derneği, blokzincir topluluklarının inisiyatifi ile Kahramanmaraş’ta sabaha karşı 7.7 ve öğle saatlerinde 7.5 büyüklüklerinde meydana gelen iki depremin ardından bir imza kampanyası başlattı.

Kampanyada insani yardımların tüm dünyadan Türkiye’ye hızla ulaştırabilmesi için kripto varlık temelli yatırımların kabul edilmesi talep edildi.

Ayrıca duyuruda, “Bu kapsamda Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı ve Kızılay’ın resmi kripto varlık cüzdanlarını oluşturup, dijital ortamdaki resmi kanallardan paylaşmasını arzu ediyoruz” denildi.

Kampanyaya şu ana kadar pek çok blokzinciri topluluğu katılırken kampanyaya katılmak isteyenler için iletişim bilgisi olarak [email protected] adresi de paylaşıldı.

Web3 Teknolojileri Derneği: Tüm dünyadan yardımların hızlıca ulaşması için @AFADBaskanlik ve @Kizilay'a resmi kripto varlık cüzdanlarının oluşturulması çağrısı yapıyoruz. Çağrımıza 2 saatte 52 topluluk destek verdi.