Yemeksepeti'nde iki üst düzey atama

Yayınlama: 20.12.2021 13:00:00 Güncelleme: 20.12.2021 14:00:03

Yemek Sepeti Operasyon Direktörü görevine Alper Soydaş, Kurumsal İletişim Direktörlüğü görevine ise Tuba Güven Saraçoğlu getirildi

Yemeksepeti'nde iki üst düzey atama
Türkiye’nin hızlı ticaret platformu Yemeksepeti'nde iki yeni atama gerçekleştirildi. 

Uzun yıllardır iletişim sektöründe çeşitli firmaların kurumsal iletişim ve marka yöneticiliği pozisyonlarında başarıyla görev yapan Tuba Güven Saraçoğlu, Yemeksepeti Kurumsal İletişim Direktörü olarak atandı. Ayrıca, uzun yıllar birçok saygın şirkette görev yapan Alper Soydaş ise Operasyon Direktörü oldu.

TUBA GÜVEN SARAÇOĞLU HAKKINDA

2001 yılında Ankara Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun olan Tuba Güven Saraçoğlu, 2005 yılında medya sektörüne girerek NTV’de yayınlanan birçok televizyon programında muhabir, editör ve yapımcı olarak yer aldı. 2008 yılında Lobby PR’da Medya İlişkileri Koordinatörü olarak başlayan Saraçoğlu, 2014-2018 yılları arasında n11.com’da Kurumsal İletişim ve Sponsorluk Müdürü olarak görev yürüttü. 2018 yılı itibarıyla ise n11.com’un Kurumsal İletişim, Sponsorluk ve Marka Direktörlüğü görevini üstlendi. 2019 yılından bu yana CGV Mars Cinema Group’ta Kurumsal İlişkiler Direktörü pozisyonunda görev yapan Tuba Güven Saraçoğlu, Yemeksepeti’nin Yeni Kurumsal İletişim Direktörü olarak marka stratejisi doğrultusunda kurumsal iletişim süreçlerini yönetecek.

ALPER SOYDAŞ HAKKINDA

1995 yılında Boğaziçi Üniversitesi, İşletme bölümünden mezun olan Alper Soydaş, çağrı merkezi operasyonları, katma değerli telekom servisleri, reklam ve pazarlama, pazar araştırma konularında başarılı çalışmalara imza attı. 2004 yılında Turkcell Müşteri Deneyimi ve Müşteri Performans Yönetimi Birimi’ni kuran ve yöneten Soydaş, bir süre müşteri deneyimi ve mobil pazarlama konularında start up projelerinde çalıştıktan sonra, 2011 yılında Türk Telekom’da İş Geliştirme Grup Müdürü olarak görev yaptı. 2016’da eski adıyla Arvato Bertelsmann olan Mayen Çağrı Merkezi’nde Operasyon ve Müşteri Direktörü pozisyonunda çalıştı.