Z kuşağına DOGE ile göz kırpan parfüm markası

Yayınlama: 16.07.2021 15:53:00 Güncelleme: 16.07.2021 16:18:17

Z kuşağı herkesin hedefinde. Ulaşmanın en kolay yolu ise bu sıralar kripto paralar. Ünlü deodorant markası Axe, yeni ürününde Dogecoin'cilere göz kırptı: Dogecan!

Z kuşağına DOGE ile göz kırpan parfüm markası
Kripto paraların yükselişinde Z kuşağının rolü yadsınamaz. Merkeziyetsiz borsaların ve para birimlerinin sancağını eline alan ve geleneksel yatırım araçları ile sermaye odaklarına karşı sallayan Z kuşağının hassas noktasını yakalayan bazı markalar ise bu tarafa yönelik pazarlama stratejilerini çoktan geliştirmeye başladı bile.

Geçtiğimiz günlerde Shiba Inu maskotuyla yaptığı paylaşımda Dogecoin'cilere hazır olup olmadıklarını soran Axe, son yaptığı paylaşımda ise DOGECAN isimli yeni ürün serisinin 20 Temmuz 2021'de piyasaya çıkacağı duyurusunu yaptı.

Bu paylaşım özellikle Dogecoin yatırımcılarını heyecanlandırırken Dogecoin'in kurucularından Billy Marcus, Shibetoshi Nakamoto isimli twitter hesabından bu paylaşıma yanıt verdi.

Marcus Axe'ın paylaşımına karşı yaptığı paylaşımda, "Görünüşe göre hepimiz birkaç gün içerisinde köpek gibi kokma keyfine sahip olacağız" dedi.