Ziraat'te sorun! Ziraatbank.com.tr mobil uygulamaya neden girilemiyor

Yayınlama: 16.07.2021 11:23:00 Güncelleme: 16.07.2021 11:31:18

Ziraat Bankası'nın mobil uygulamasına neden girilemiyor. İnternet sitesi olan ziraatbank.com.tr'ye girişlerde ise sorun daha az. Fakat banka müşterileri 3 günde ikinci kez sorun yaşıyor

Ziraat'te sorun! Ziraatbank.com.tr mobil uygulamaya neden girilemiyor
Ziraatbank.com.tr'de zaman zaman, Ziraat Bankası mobil bankacılık uygulamasında ise daha sıkça karşılaşılan problemde üç gün arayla ikinci kez sıkıntılar yaşanıyor. 14 Temmuz 2021 tarihinde saat 13:00-14:00 arasında yaşanan Ziraat Bankası hesaplarına giriş yapılamaması sorunu bu defa birçok kullanıcı açısından Ziraat Bankası mobil uygulamasına girilememesi sorunuyla tekrar etmeye başladı.

Ziraatbank.com.tr web sitesi üzerinden ise girişlerde sorun yaşayan sayısı daha az gibi görünüyor. Paramevzu.com olarak ziraatbank.com.tr üzerinden denediğimiz para transferi işleminde bir sıkıntı yaşamadık. Fakat Ziraat Bankası mobil uygulamasını açmakta sorunlar yaşadık.

Sorunun neden kaynaklandığı ile ilgili bankadan henüz yapılmış bir resmi açıklama yok.

Downdetector internet sitesine gelen bildirimlere göre sorun saat 09:00'dan itibaren başlamış gibi görünüyor ve sorun bildirimleri hala aynı şiddette devam ediyor. En çook bildirilen sorun ise mobil bankacılık ile ilgili.