Akbank'ta sorun çözüldü mü?

Yayınlama: 08.07.2021 09:40:00 Güncelleme: 08.07.2021 09:49:37

Akbank'ta mobil uygulama açılmıyor, ATM ve POS cihazları çalışmıyor, para çekme ve yatırma işlemleri yapılamıyordu. Bankadan gelen son açıklama

Akbank'ta sorun çözüldü mü?
Akbank'ta yapılan sistem güncellemesi sonrasında yaşanan ciddi sorunların ardından Akbank kullanıcıları mobil uygulama, ATM ve POS cihazları neden açılamıyor sorusunun cevabını günlerdir arıyordu. Dün bu konuyla ilgili banka kaynaklarından alına bilgileri sizlerle paylaşmıştık. Bugün, banka tarafından yapılan son açıklamayla Akbank'ta sorunların çözülmeye başlandığı öğrenildi.
Akbank tarafından bugün sosyal medya üzerinden yapılan bilgilendirmede, "Akbank internet ve Akbank mobilin de devreye girmesiyle birlikte tüm kanallarımız hizmete açıldı. Kanallarımızı titizlikle izlemeye devam ediyoruz. Mağduriyet yaşayan müşterilerimizden bir kez daha özür dileriz. Müşterilimiz mağduriyetlerinin giderilmesi için aldığımız önlemlere Akbankçcom'dan ulaşabilirler" dedi.

Yine Akbank'ın twitter hesabından, "ATM'lerimiz yeniden hizmet vermeye başladı. Kartlı işlemlerinizi, tüm ATM'lerimizden ve üye iş yerlerinden gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca 12.07.2021 tarihine kadar tüm diğer banka ATM'lerinden Akbank Kart'ınızla yapacağınız para çekme ve yatırma, kredi kartı borç ödeme ve görüntüleme işlemlerinden diğer bankalar tarafından alınan ücretler iade edilecektir. Diğer kanallarımız kullanıma açıldıkça konu ile ilgili sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz." denilmişti.

AKBANK'TA ATM, POS, MOBİL UYGULAMA NEDEN AÇILMIYORDU?