Bitcoin yatırımcıları çıldırırken uçuşa geçen 2 coin!

Yayınlama: 28.06.2021 10:53:00 Güncelleme: 28.06.2021 11:23:52

Bitcoin yükselecek mi düşecek mi diye tartışılırken bazı coinler ve tokenlar uzaya çıktı! Bunların ne kadar manipülatif yükseldiğini ise bize zaman gösterecek

Bitcoin yatırımcıları çıldırırken uçuşa geçen 2 coin!
Bitcoin'in 3 aydır devam eden gitmeli mi yoksa kalmalı mı piyasası sırasında bazı coinler ve tokenlar astronomik yükselişler gerçekleştirdi. Kripto para sonbaharından ayrışan bu coinlerin ve tokenların vaatleri de enteresan. Fakat elbette projesi mantıklı gelmeyen hiçbir coin, ne kadar yükselirse yükselsin, bir gün büyük yıkımlara yol açmaya aday. Bunu akıldan çıkarmadan bu coinlere bir göz atalım...

PALGOLD (1 aylık getirisi yüzde 10614):
PALGOLD, aslında Play and Like adı verilen bir uygulama üzerinden çalışan ve dünyanın her yerinden insanların küçük videolar yükleyebildiği, ve PALToken kazanabilecekleri bir platform. Bu PALToken ise borsalarda işlem görüyor. PALGOLD, Tron altyapısı üzerinden çalışıyor.

DERO (1 aylık getirisi yüzde 170.23):
Dero, bir İş Kanıtı blok zincirini bir DAG blok yapısı ve tamamen anonim işlemlerle birleştiren ilk kripto projesi olarak kendini tanıtıyor. Tam olarak dağıtılmış defter, işlemleri on iki saniyelik ortalama blok süresiyle işliyor ve çoğunluk hashrate saldırılarına karşı güvenli olduğu iddiasında. Dero, herhangi bir ekstra katman veya ikincil blok zinciri olmaksızın kendi yerel zincirinde akıllı sözleşmelere sahip olan ilk CryptoNote blok zinciri olmayı hedefliyor.

Aslında çok daha fazla sayıda coin veya token bu süreçte çok yüksek getirilere ulaşmış durumda. Fakat bunlardan bazıları ya daha hızlı yükselişlerden yönünü aşağı çevirmiş ya da 1 milyon dolardan bile daha düşük 24 saatlik işlem hacimlerine sahip olduğu için değerlendirme dışında bırakıldı.