TSB/Benli: Trafik sigortasında kalıcı çözümler için çalışıyoruz

Yayınlama: 09.09.2022 11:39:00 Güncelleme: 09.09.2022 14:00:02

Türkiye Sigorta Birliği (TSB) Başkanı Atilla Benli, 25 milyon araç sahibini ilgilendiren zorunlu trafik sigortasında kalıcı çözümler geliştirmek için çalıştıklarını açıkladı

TSB/Benli: Trafik sigortasında kalıcı çözümler için çalışıyoruz

Türkiye Sigorta Birliği (TSB) açıklamasında görüşlerine yer verilen Atilla Benli, SEDDK açıklamalarını memnuniyetle takip ettiklerini aktararak, başta trafik olmak üzere güncel sorunların çözümü konusunda SEDDK ile uyum ve güç birliği içinde çalıştıklarını belirtti.

Zorunlu trafik sigortası konusundaki tespitlerini ve çözüm önerilerini büyük bir titizlikle hazırlayarak SEDDK'ya sunduklarını belirten Benli, "25 milyon araç sahibini ilgilendiren zorunlu trafik sigortasında kalıcı çözümler geliştirmek için çalışıyoruz. Zorunlu trafik sigortasının yanı sıra sağlık, BES, finansal sigortalar ve hayat sigortaları için de ayrı ayrı çalışma grupları oluşturduk.

70 üye şirketiyle TSB, 'sigorta kıymet bilmektir' ilkesi ışığında var gücüyle çalışıyor. Birliğimize üye şirketlerin yanı sıra çeşitli meslek örgütleri ile de iş birliği halindeyiz. Trafik sigortalarında önceliğimiz, halkımızın, sektörümüzün ve devletimizin çıkarlarını gözetmektir." değerlendirmesinde bulundu.